Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Svanenet indenfor 8 dage. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Svanenet returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Svanenet
Vilhelmsborgvej 15B
7700 Thisted
E mail: mail@svanenet.com

I fald det ikke lykkes os at finde en løsning på en reklamation, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se www.kfst.dk

Der skal desuden oplyses at købelovens mangelsregler kan benyttes.


Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Ved returnering, modregnes fragtomkostninger før refusion, dvs vi overfører den fulde pris, modregnet porto til og fra dig, dette gælder også varer som ikke er afhentet på postudleverings sted indenfor afhentnings frist og derfor returneres til os. Der skal desuden oplyses at varerne i forbindelse med varereturnering er under dit ansvar indtil vi igen modtager dem. Du vil straks få tilsendt e-mail når vi har modtaget ubrudte og ikke defekte varer retur.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Svanenet har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.