Svanenet er en lille familiedrevet virksomhed, med rødderne dybt plantet i Thy.

Vi er en internationalt baseret virksomhed, som har kunder og samarbejdspartnere i rigtig mange lande. Vi har en platform, som, på trods af, at vi er både beskedne jyder og ydmyge Thyboer, tænker stort og føler vi har et næsten ubegrænset potientale.

Firmaet startede på hjemadressen, med produktion og salg på nettet af bolsjer og andre lækkerier i 2013. Navnet kommer af Peters efternavn SVANkjær kombineret med NET, som udelukkende var salgskanalen i starten.

Allerede i den spæde start, begyndte vi at få forhandlere rundt omkring i især Thy og Mors. I dag tæller forhandler netværket ca 60-70 købmandskunder i en radius af ca 100 km fra Thisted. Og ligeså mange B2B forhandlere af især vores Sweets of Denmark brand. I 2018 lavede vi Sweets of Denmark som en del af vores koncept.

Vi syntes vi manglede et lidt mere eksklusivt brand, som mest henvender til til special handlen, så vi lancherede produkterne på Formland messen første gang i foråret 2019.

I 2017 blev arealet på vores privat adresse for småt til både produktion og lager, så vi valgte at flytte lageret til vores nuværende adresse på Vilhelmsborgvej 15B, i Thisteds industrikvarter med facade ud mod en af Thisted kommunes mest trafikerede veje.

Opførelsen af en ny Jem og Fix som nærmeste nabo, var med til at tage en beslutning om, at åbne en fysisk butik. Dette blev realiseret i 2018, med en stor udvidelse i 2020, midt under Corona krisen. Sideløbende med butiksudvidelsen, blev der i løbet af slutningen af 2020 og starten af 2021 opført vores nuværende produktionslokale.

Produktionen kan dagligt følges fra butiksarealet og vi har nu fået samlet hele virksomheden under 1 tag. Dette er på alle måder en stor fordel, og gør ligesom at ringen er sluttet 

I dag 2022 tæller vores samlede areal for virksomheden ca 800 m2 - vi har dd 12 medarbejdere foruden os selv. Vi har igennem alle årene oplevet en stor vækst, og har mange spændende planer for fremtiden.

Med i vores historie hører også at vi jo ER Thyboer og værdsætter vildt meget den mentalitet der er her. Vi har ingen konkurrenter, kun samarbejdspartnere. Hvis der er noget vi Thyboer kan, er det at arbejde sammen på kryds og tværs. Det er noget af det der styrker os, både som mennesker, men også som virksomheder.

Vi er rigtig glade for alle vores kunder, store som små, og gør alt for at behandle alle mennesker/kunder lige værdigt.

Peter står for produktion af bolsjer, samt alt håndværksmæssigt vedligehold og ny-opførsel.

Han er iværksætter ud over det sædvanlige og også idémand bag mange nye tiltag.

Peter smider mange bolde i luften, og ikke alle bliver ført ud i det virkelige liv, men mange bliver til nye tiltag i firmaet.

Joan er købmand, med stort K, og står for alt vedrørende salg.

Hun har et stort servicegen, og sætter altid kunden i centrum.

Joan er personaleansvarlig og sørger for at alt på lager, kontor og i butikken kører, så alle varer bliver pakket.

Det er vigtigt for hende at ordrer altid kommer ud til tiden.

 

Danmarks største udvalg af håndlavede bolsjer

Svanenet har de helt rette bolsjer for dig. I vores sortiment finder du både almindelige bolsjer og sukkerfrie bolsjer, herunder bolsjer sødet med stevia. Du finder ligeledes et stort udvalg af karameller, chokolade og chokoladelakrids, der giver ekstra variation til slikskålen. Derudover kan du finde udsøgte delikatesser, krydderier, vine og ikke mindst specialiteter fra vores hjemegn, Nationalpark Thy.

Søde, syrlige, salte og stærke bolsjer til enhver lejlighed

Vores sortiment tilfredsstiller både den søde og den salte tand. Vores søde og syrlige frugtbolsjer fås i et væld af varianter, herunder rabarber, banan, appelsin og citron. Ligeledes forhandler vi klassikere som Althea, Kongen af Danmark, Bismark, Flødetabletter og Dameskrå. Er du til de stærke bolsjevarianter kan du blandt andet nyde godt af Rustne Klumper, Spejderhagl og Brystkaramel. Mange af vores bolsjevarianter fås i sukkerfri og sortimentet udvides løbende, så du kan spise dine favoritbolsjer med god samvittighed.


Vi laver gerne bolsjer til særlige lejligheder og er en af Danmarks førende online forhandlere af håndlavede logobolsjer til både erhverv og private. Blandt andet laver vi bolsjer til konfirmationer, studenterfester og valentinsgaver. Vi er altid åbne for nye udfordringer og kan skabe netop det udtryk, du ønsker til dine bolsjer