Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Svanenet I/S
38554565
Vilhelmsborgvej 15F, 7700 Thisted
mail@svanenet.com
+45 50 40 22 50

Betaling

Svanenet modtager betaling med følgende kort: Dankort, Visa, Visadankort, MasterCard, Maestro,Visaelektron og American Express.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Har vi ikke modtaget betalingen indenfor 8 dage, betragtes ordren som annuleret.

Svanenet modtager også betaling via MobilePay, og der er mulighed for at væge 'MobilePay Checkout', hvor dine adresseoplysninger bliver trukket direkte fra MobilePay. Vær derfor opmærksom på om din adresse er korrekt, inden du godkender ordren. 


Svanenet krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Sockets Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Det er nu også muligt at benytte sig af ViaBill, Læs herunder hvordan det fungerer eller gå ind på ViaBill's hjemmeside og få mere info her: http://www.viabill.com/webshop/

 

KØB LÆKKERIER FRA SVANENET PÅ DELBETALING
Nul renter og gebyr, ved kredit på max 2000,-

 

 

 

 

Fordele ved at købe varer på delbetaling:

 • Få varerne leveret med det samme, inden betaling!
 • Ingen renter
 • Ingen gebyr

Sådan gør du

Sådan betaler du med ViaBill hos os

 • Find den/de varer du ønsker og tilføj dem til din kurv
 • Gå til betaling og udfyld dine informationer
 • Tryk "Betal" og vent på at betalingsvinduet åbner
 • Vælg herefter "ViaBill" og følg instruktionerne :)

Betingelser for at benytte Viabill

For at benytte ViaBills afdragsordning, er der nogle betingelser der skal være opfyldt.

 • Du skal være minimum 18 år
 • Du skal have dansk CPR nr. og dansk folkeregisteradresse
 • Du giver ViaBill lov til at kreditvurdere dig, inden de godkender din bestilling

ViaBills ordning fungerer således:

Du kan låne op til 2000,- helt og aldeles rente- og gebyr frit.
Det eneste du skal gøre, er at betale dit afdrag fast hver måned (i op til 24 måneder),
i overensstemmelse med ViaBills betingelser.
Du har også mulighed for at låne over 2000,- op til 10.000,- til alm. markedsrenter.

Du kan læse mere omkring ViaBills ordning her: viabill/delbetaling

Hvis du ønsker at læse deres handelsbetingelser, kan de ses her: viabill/betingelser

Har du spørgsmål til afdragsordningen, bedes du rette henvendelse direkte til ViaBill.
Dette kan gøres på tlf. 88 826 826.

 

Levering i Danmark

 

Hos Svanenet kan du vælge at få sendt dine pakker med GLS, til pakkeshop, til din arbejdsplads eller lige til døren.

Der er gratis levering på alle ordrer over 500 kr*
 

NB! Fragtpriserne gælder ikke for Grønland og Færøerne. Kontakt os pr. mail eller telefon hvis du ønsker forsendelse dertil.

 

Langt de fleste pakker, bliver leveret førstkommende hverdag efter afsendelse, altså dag-til-dag levering. 
I 2022 nåede 99,4 % af pakker sendt med GLS deres destination i Danmark hverdagen efter de var sendt fra afsenderen i Danmark. Dog undtaget pakker til levering på Anholt og Bornholm. Læs mere om GLS' leveringskvalitet her. 

Svanenet kan ikke drages til ansvar for forsinkelser, fejlleveringer, håndtering og opbevaring hos GLS.

Næsten 100 % af alle ordrer sendes samme dag, hvis de er bestilt inden kl 12.00. Vi afsender varen max 2 hverdage efter bestilling. Hvis der er varer i restordre, som kan forsinke din ordre, kontakter vi dig. 

BEMÆRK: Varer der er sendt uden omdeling og ikke afhentet indenfor tidsfristen på 7 dage, eller af andre årsager, som ikke er Svanenets fejl og dermed returneres til os, pålægges gebyr på kr 75, som modregnes ved tilbageførsel af beløbet som er betalt for de bestilte varer. Det beløb, som du har betalt for forsendelsen, modregnes ligeledes ved tilbagebetaling. Ønskes varerne genleveret, pålægges et gebyr på 120 kr for returnering og genforsendelse, også selvom du har fået leveret pakken fragtfrit pga. køb over fragtfri grænse.

Der er også mulighed for at afhente dine varer direkte på vores lager. Når du har afsluttet din bestilling, og udfylder dine personlige oplysninger, vinker du blot af, at du ønsker at afhente dine varer. Afhentnings adressen er: Vilhelmsborgvej 15F, 7700 Thisted. Butikkens åbningstider er: Mandag-fredag: 9-17 Lørdag 10-14 Du vil modtage en SMS/mail, når din ordre er klar.

Har du KUN købt gavekort, skal du vælge fragtmetoden "KUN GAVEKORT" - det er fordi gavekort bliver sendt pr. mail, og derfor naturligvis ikke skal koste noget i fragt, men systemet kan ikke håndtere ordrer, hvor der ikke bliver valgt en fragtmetode. 

*Bemærk, at rabatkoder medregnes ved beregning af fragt. For at opnå gratis fragt ved brug af rabatkoder, skal varekøb fratrukket rabat være på mindst 500 kr. Vær opmærksom på, om varekøb kommer under 500 kr, når rabatten er fratrukket – fragtprisen vil da automatisk blive ændret. (Dette gælder ikke for rabatkoder i gavekort)

Fortrydelsesret

Ifølge lovgivning om fortrydelsesret, har du 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag du modtager varerne. Leveres ordren af flere omgange er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare. Fortrydelsesretten gælder kun for IKKE brudte uåbnede varer.

Ønsker du at fortryde dit køb, er det ikke nok at afvise pakken. Du skal i stedet udfylde nedenstående formular eller på anden utvetydig måde oplyse Svanenet om, at du vil fortryde dit køb. Du vil umiddelbart herefter modtage en kvittering.

Når du har meddelt Svanenet, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt, eller indenfor 14 dage til:

Svanenet
Vilhelmsborgvej 15F
7700 Thisted

 

Du finder fortrydelsesformularen her

Ved returnering af varer anbefaler vi at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind, da du selv har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor også kvittering for afsendelse. Du skal selv afholde udgifter til returnering.

Svanenet modtager ikke varer sendt pr. efterkrav

https://www.svanenet.com/fortrydelsesformular/

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

I tilfælde af at varens emballage er brudt, vil den pågældende vare ikke blive krediteret/tilbagebetalt

Varer undtaget fortrydelsesretten


Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 

 • Levering af chokolade varer, eller andre varer med kort holdbarhed, samt fødevarer købt som 2. sortering eller tilbuds varer
 • Special fremstillede varer, eksempelvis reklame slik, eller varer med logo,navn eller med anden personlig islæt.
 • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
 • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,


Du mister din fortrydelsesret, hvis;

 • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årssager ikke er egnet til at blive returneret.Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage, modregnet den reelle fragtpris - dvs at selvom du har købt for mere end 500 kr, modregner vi den reelle fragtpris, som afhænger af pakkens størrelse og volume, hvilket godt kan være mere end de 35/49 kr du betalter i fragt. I tilfælde af en en vares værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne returneringsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig,  modregnet reelle leveringsomkostninger,- dvs at selvom du har købt for mere end 500 kr, modregner vi den reelle fragtpris, som afhænger af pakkens størrelse og volume, hvilket godt kan være mere end de 35/49 kr vi normalt opkræver i fragt. Returnering skal være uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Svanenet I/S

Vilhelmsborgvej 15F

7700 Thisted
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse, ved forudgående aftale og aflevere den personligt på ovenstående adresse.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav

Reklamationsret

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Svanenet indenfor 8 dage. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Svanenet returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Svanenet
Vilhelmsborgvej 15F
7700 Thisted
E mail: mail@svanenet.com

I fald det ikke lykkes os at finde en løsning på en reklamation, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se www.kfst.dk

Der skal desuden oplyses at købelovens mangelsregler kan benyttes.


Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Ved returnering, modregnes fragtomkostninger før refusion, dvs vi overfører den fulde pris, modregnet porto til og fra dig, dette gælder også varer som ikke er afhentet på postudleverings sted indenfor afhentnings frist og derfor returneres til os. Der skal desuden oplyses at varerne i forbindelse med varereturnering er under dit ansvar indtil vi igen modtager dem. Du vil straks få tilsendt e-mail når vi har modtaget ubrudte og ikke defekte varer retur.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Svanenet har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav

Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger der registreres på Svanenet , bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Svanenet.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Svanenet  på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!
Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Svanenet, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Svanenet. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

 

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Svanenet kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@svanenet.com

 

Salg af alkohol

Uddrag af Bekendtgørelse af lov om forbud mod salg af tobak og alkohol til personer under 18 år:

§ 2. Alkoholholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 1,2 eller derover må ikke sælges til personer under 16 år fra butikker, hvor der foregår detailsalg.

Stk. 2. Alkoholholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5 og derover må ikke sælges til personer under 18 år fra butikker, hvor der foregår detailsalg.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 22.12.2023