Når du handler på nettet i Danmark og i EU, har du fortrydelsesret

Fortrydelse

Fortrydelsesret

Ifølge lovgivning om fortrydelsesret, har du 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag du modtager varerne. Leveres ordren af flere omgange er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare. Fortrydelsesretten gælder kun for IKKE brudte uåbnede varer.

Ønsker du at fortryde dit køb, er det ikke nok at afvise pakken. Du skal i stedet udfylde nedenstående formular eller på anden utvetydig måde oplyse Svanenet om, at du vil fortryde dit køb. Du vil umiddelbart herefter modtage en kvittering.

Når du har meddelt Svanenet, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt, eller indenfor 14 dage til:

Svanenet
Vilhelmsborgvej 15B
7700 Thisted

Du finder fortrydelsesformularen her

Ved returnering af varer anbefaler vi at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind, da du selv har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor også kvittering for afsendelse. Du skal selv afholde udgifter til returnering.

Svanenet modtager ikke varer sendt pr. efterkrav

https://www.svanenet.com/fortrydelsesformular/

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

I tilfælde af at varens emballage er brudt, vil den pågældende vare ikke blive krediteret/tilbagebetalt

Varer undtaget fortrydelsesretten


Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 

  • Levering af chokolade varer, eller andre varer med kort holdbarhed, samt fødevarer købt som 2. sortering eller tilbuds varer
  • Special fremstillede varer, eksempelvis reklame slik, eller varer med logo,navn eller med anden personlig islæt.
  • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,


Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årssager ikke er egnet til at blive returneret.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage, modregnet den reelle fragtpris - dvs at selvom du har købt for mere end 500 kr, modregner vi den reelle fragtpris, som afhænger af pakkens størrelse og volume, hvilket godt kan være mere end de 35/49 kr du betalter i fragt. I tilfælde af en en vares værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne returneringsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig,  modregnet reelle leveringsomkostninger,- dvs at selvom du har købt for mere end 500 kr, modregner vi den reelle fragtpris, som afhænger af pakkens størrelse og volume, hvilket godt kan være mere end de 35/49 kr vi normalt opkræver i fragt. Returnering skal være uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.


Svanenet modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.


Udfyld fortrydelsesformularen her