Gratis levering v/ køb over 500,-

Hos Svanenet kan du vælge at få sendt dine pakker med hhv. PostNord eller GLS. Prisen for levering til GLS pakkeshop er 49 kr og levering til PostNord pakkeudleveringssted er 35 kr. Ønsker du at få din pakke leveret direkte til døren, er dette muligt med PostNord for 49 kr.

Der er gratis levering på alle ordrer over 500 kr.
NB! Fragtpriserne gælder ikke for Grønland og Færøerne. Kontakt os pr. mail eller telefon hvis du ønsker forsendelse dertil.

 

Langt de fleste pakker, bliver leveret førstkommende hverdag efter afsendelse, altså dag-til-dag levering.
Ifølge den individuelle tilladelse, som er Postnords aftale med staten, skal 93 pct. af  indenlandske pakker være omdelt efter én dag i overensstemmelse med servicekravet. Bornholm og visse ikke-brofaste øer er dog undtaget fra dette. Læs mere om Postnords leveringskvalitet her.

I 2020 nåede 95,90 % af pakker sendt med GLS deres destination i Danmark hverdagen efter de var sendt fra afsenderen i Danmark. Dog undtaget pakker til levering på Anholt og Bornholm. Læs mere om GLS' leveringskvalitet her. 

 

Svanenet kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord pg GLS.


Næsten 100 % af alle ordrer sendes samme dag, hvis de er bestilt inden kl 12.00. Vi afsender varen max 2 hverdage efter bestilling.

BEMÆRK: Varer der er sendt uden omdeling og ikke afhentet indenfor tidsfristen (PostNord 14 dage og GLS 10 dage) og dermed returneres til os, pålægges gebyr på kr 75, som modregnes ved tilbageførsel af beløbet som er betalt for de bestilte varer. NB Det beløb, som du har betalt for forsendelsen, modregnes ligeledes ved tilbagebetaling. Ønskes varerne genleveret, pålægges et gebyr på 120 kr for returnering og genforsendelse.

Der er også mulighed for at afhente dine varer direkte på vores lager. Når du har afsluttet din bestilling, og udfylder dine personlige oplysninger, vinker du blot af, at du ønsker at afhente dine varer. Afhentnings adressen er: Vilhelmsborgvej 15B, 7700 Thisted. Butikkens åbningstider er: Mandag-tirsdag 9-14 onsdag, torsdag og fredag: 9-17 Lørdag 10-14 Du vil modtage en SMS/mail, når din ordre er klar.