Forsendelse til private i Danmark:

 

Hos Svanenet kan du vælge at få sendt dine pakker med GLS, til pakkeshop, til din arbejdsplads eller lige til døren.

Der er gratis levering på alle ordrer over 500 kr*
 

Du kan vælge mellem følgende fragtformer:

GLS pakkeshop (GLS Parcel) 39,00 kr.
Afhent din pakke i nærmeste GLS pakkeshop.

GLS med omdeling (GLS Private) 59,00 kr.
Din pakke bliver sendt med GLS lige til døren.

GLS med omdeling til virksomhed (GLS Enterprise) 49,00 kr.
Din pakke bliver sendt med GLS til din arbejdsplads.
Sæt flueben i "Ordren skal leveres til en anden adresse" og skriv din arbejdsplads' adresse her.
NB! Der SKAL skrives et firmanavn, da systemet ellers ikke kan håndtere pakkelabelen for denne fragtform.

 

NB! Fragtpriserne gælder ikke for Grønland og Færøerne. Kontakt os pr. mail eller telefon hvis du ønsker forsendelse dertil.

 

Langt de fleste pakker, bliver leveret førstkommende hverdag efter afsendelse, altså dag-til-dag levering. 
I 2022 nåede 99,4 % af pakker sendt med GLS deres destination i Danmark hverdagen efter de var sendt fra afsenderen i Danmark. Dog undtaget pakker til levering på Anholt og Bornholm. Læs mere om GLS' leveringskvalitet her. 

Svanenet kan ikke drages til ansvar for forsinkelser, fejlleveringer, håndtering og opbevaring hos GLS.

Næsten 100 % af alle ordrer sendes samme dag, hvis de er bestilt inden kl 12.00. Vi afsender varen max 2 hverdage efter bestilling. Hvis der er varer i restordre, som kan forsinke din ordre, kontakter vi dig. 

BEMÆRK: Varer der er sendt uden omdeling og ikke afhentet indenfor tidsfristen på 7 dage, eller af andre årsager, som ikke er Svanenets fejl og dermed returneres til os, pålægges gebyr på kr 75, som modregnes ved tilbageførsel af beløbet som er betalt for de bestilte varer. Det beløb, som du har betalt for forsendelsen, modregnes ligeledes ved tilbagebetaling. Ønskes varerne genleveret, pålægges et gebyr på 120 kr for returnering og genforsendelse, også selvom du har fået leveret pakken fragtfrit pga. køb over fragtfri grænse.

Der er også mulighed for at afhente dine varer direkte på vores lager. Når du har afsluttet din bestilling, og udfylder dine personlige oplysninger, vinker du blot af, at du ønsker at afhente dine varer. Afhentnings adressen er: Vilhelmsborgvej 15F, 7700 Thisted. Butikkens åbningstider er: Mandag-fredag: 9-17 Lørdag 10-14 Du vil modtage en SMS/mail, når din ordre er klar.

Har du KUN købt gavekort, skal du vælge fragtmetoden "KUN GAVEKORT" - det er fordi gavekort bliver sendt pr. mail, og derfor naturligvis ikke skal koste noget i fragt, men systemet kan ikke håndtere ordrer, hvor der ikke bliver valgt en fragtmetode. 

*Bemærk, at rabatkoder medregnes ved beregning af fragt. For at opnå gratis fragt ved brug af rabatkoder, skal varekøb fratrukket rabat være på mindst 500 kr. Vær opmærksom på, om varekøb kommer under 500 kr, når rabatten er fratrukket – fragtprisen vil da automatisk blive ændret. (Dette gælder ikke for rabatkoder i gavekort)